Resultatet

Hannes Dellings artikelserie i SvD har fått förväntat resultat. Folk i gemen har fått bekräftat antagandet att alla icke helt svenska par inte bara är lite suspekta, utan troligtvis fruimportör/slavägare, respektive slav.

ROKS lyckades utan något märkbart motstånd slå ihop samtliga män som funnit kärleken hos en icke-svensk, med en (väldigt) liten grupp psykopater. Det gick inte riktigt när man gjorde gällande att exakt alla män i sverige var sådana, men om man bara bet av en lite mindre tugga så gick det fint.

Och migrationsminister Tobias Billström lovar att det ska bli svårare att följa kärleken över landsgränser (utan att för den skull hjälpa de utsatta kvinnorna). Dels antyder han att det ska bli fler avslag på omvandlingen av tillfälliga uppehållstillstånd till permanenta, dvs att de förhållanden som har fungerat fint i två år i högre grad ska tvångsbrytas av staten, vad detta nu skulle ha med frågan att göra. Och dels ska inte visum utfärdas ifall man träffats via internet. Då är man ju dubbelt suspekt, herre gud, tänk att använda internetdateing. Tur att inga Riktiga Svenskar någonsin skulle komma på att göra något sådant.