Sälj saker till mig!

Det är lika underbart varje gång man faktiskt försöker köpa något ifrån de där stackarns skivbolagen som det är så synd om. Jag vet inte exakt när det hände, men nuförtiden verkar de ha som policy att helt enkelt inte sälja någonting överhuvudtaget. Nyss tänkte jag skaffa soundtracket till Book of Mormon, hittade den direkt på Amazon, $1,99 inklusive molntjänst. Sweet, taget! Men nej, kommer till checkouten och möts av meddelandet att eftersom jag har den dåliga smaken att bo i Sverige så får jag inte köpa den.

Snabb koll på ITunes, som inte för den överhuvudtaget (Steve gillar väl inte Stone och Parker, och det Steve inte gillar ska ingen ha tillgång till). Söker på CDON, och de försöker pracka på mig en plastskiva som de tänkt skicka OM TRE VECKOR. Med häst och vagn, antar jag. För 300+ kr, dessutom.

The Pirate Bay? Inga problem, massa seeders, borde kunna laddas ner på 2 minuter ungefär.

Det har sagts hur många gånger som helst, men det verkar ändå inte sjunka in. Det går utmärkt att konkurrera med gratis, det är många som lyckats med det. Men det går inte att vinna om man inte ens deltar. Om ni vill sälja mer, prova att faktiskt låta konsumenter köpa era varor!